Devlet Desteği

Eğitim-öğretim desteğinden yararlanmak isteyen velilerimiz, öncelikle bizim ile görüşerek, şartların uygun olup olmadığını öğrenmesi gerekmektedir. Devlet desteği başvuruları genellikle Ağustos ayında başlamaktadır. Ancak bu başvuru süreci her eğitim öğretim döneminde değişebilir. Bu yüzden süreyi kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin.

Devlet Desteği Şartları Nelerdir ?

• Çocuğunuzun kayıt yaptıracağınız eğitim döneminin Eylül ayı dikkate alınarak 48-66 ay arasında olması gereklidir. Alınan bu devlet desteği sadece 1 eğitim öğretim dönemini kapsayacak şekilde verilmektedir.
  • Özel okul devlet desteğinden yararlanmak için TC vatandaşı olmak, daha önce okul öncesi eğitim için “eğitim-öğretim desteği” almamış olmak ve Ek 12 formundaki puanlamalardan uygun puanı almak gereklidir.

Devlet desteği Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılacaktır?

• Devlet desteği başvurusu için belirtilen belgeleri hazırlayan veliler, kurumumuza başvuruda bulunurlar.
  • Velinin hazırlamış olduğu belgeleri (EK-12 formu) kontrol ederek, e-okulda başvuru yapıp onaylarız.
  • Velimize başvuru yaptığına dair çıktının bir örneğini imza karşılığı alıp saklar.
  • Teşvik kapsamında başvuruları kabul edilen öğrencilerimizin kayıt işlemleri tamamlanır.

Devlet Desteği İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

• Öğrencimizin birlikte yaşadığı aile bireylerine ait (2018 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarından birine ait) gelir durumlarını gösteren vergi dairesi, muhasebe birimleri veya ilgili kişi veya kurumlardan alınacak belge.
  • Varsa “Kira Gelir Taahhütnamesi” formu
  • Öğrencimizin diğer kardeşlerinin öğrenim durumunu gösteren belge

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz…

Ön Kayıt ve Bilgilendirme İçin Aşağıdaki Formu Doldurabilirsiniz